• BCOCO Artikel nummer:
Barbecoco kokos briketten 1verpakking 32stuks  SB.B

 € 9,71 (excl. 21% BTW)
€ 11,75
( incl. 21% BTW) 

Barbecoco kokos briketten.

Barbecoco kokos briketten zijn ideaal voor gebruik in de cobb barbecue of de safire cooker maar ook geschikt voor gebruik in een andere barbecue.

De Ecologische kokos briket is eenvoudig aan te steken, als u 1 briket aansteekt en eventueel meerdere ernaast legt zullen deze mee ontsteken.

6 barbecoco briketten komen overeen met 1 cobble stone of ultra quick briket.

Indien u minder lang of met minder mensen wilt barbequen hoeft u niet langer een hele briket doormidden te breken of te zagen, 4 briketjes geven al voldoende warmte af voor een korte barbecue.

Barbecoco briketten kunt u met een aansteker aansteken zonder verder gebruik van aanmaakblokjes of aanmaak vloeistof.

De Barbecoco briketten zitten verpakt per 1.4 kilo, dit zijn 32 briketten.

Na ontsteken kunt u binnen 5 minuten starten met barbequen.

Barbecoco wordt gemaakt van kokos vezels welke voldoende beschikbaar zijn zonder dat bomen gekapt hoeven te worden en zijn hiermee ecologisch verantwoord.

Nu de Cobblestone van Cobb nog steeds nauwelijks verkrijgbaar is is de barbecoco de ideale vervanger van de Cobble stone.

In de Cobb brikettenmand passen maximaal 8 barbecoco briketten.

1 briket aansteken is voldoende om alle tegen elkaar liggende briketten te laten ontsteken.

Indien u slechts met weinig personen bent of geen uur bezig bent met bakken,roken of braden kunt u er eenvoudig voor kiezen om minder briketten in de brikettenmand te leggen.Barbecoco kokos briketten 1verpakking 32stuks SB.B Barbecoco kokos briketten 1verpakking 32stuks SB.B