• 8717372330605 Artikel nummer:
Vetus toilet WCPS12 VE.WCPS12.Q

 € 577,69 (excl. 21% BTW)
€ 699,00
( incl. 21% BTW)

€ 475,20 (excl. 21% BTW)
€ 574,99
( incl. 21% BTW) 

 

Vetus electrisch toilet type wcps12. 12volt.

Dit porseleinen VETUS toilet type WCP is het kleinste elektrische toilet op de markt en bovendien zeer licht in gewicht. De elektronica bevindt zich buiten het toilet waardoor de afmetingen bijzonder klein zijn. Het toilet is daardoor de ideale vervanger voor verouderde, handpomp toiletten. Dit toilet wordt geleverd inclusief comfortabele zitting en een bediening.
Het toilet is voorzien van een terugslagklep in de afvoerleiding en een stankafsluiting. De interne krachtige elektrische versnijder is tevens afvoerpomp. Deze versnijderpomp verpulvert zelfs het dikste toiletpapier zeer geruisloos, slechts 60 dB (A). Hierdoor biedt dit toilet het comfort van een thuis toilet.
De diameter van de afvoerslang is slechts Ø 19 mm inwendig. Hierdoor kan het toilet eenvoudig en goedkoop op de vuilwatertank worden aangesloten door middel van een flexibele VETUS Ø 19 mm geurdichte vuilwaterslang.
Dit toilet wordt standaard geleverd met een tuimelschakelaar. De spoeling van dit toilet wordt handmatig gecontroleerd. De tuimelschakelaar heeft twee functies; 1) water toevoeren, en 2) vermalen en leegpompen.
Als spoelwater adviseren wij water vanuit het drinkwatersysteem aan boord. Uiteraard kan het spoelwater ook van buiten worden aangezogen, door middel van een separaat aan te schaffen pomp met automatisch werkende drukschakelaar en fijnfilter.
De vuilwatertank kan tot 3 meter boven de toiletafvoer worden geplaatst. De maximale lengte van de afvoerslang bedraagt maar liefst 30 meter.
Dit alles maakt het elektrisch VETUS scheepstoilet WCP eenvoudig aan boord te installeren, onderhoudsvriendelijk en comfortabel in gebruik.

 

 

Vetus toilet WCPS12 VE.WCPS12.Q Vetus toilet WCPS12 VE.WCPS12.Q