• 14313580463 Artikel nummer:
Rameh vetkoord-schroefaspakking 10mm EX.66440.B

 € 23,26 (excl. 21% BTW)
€ 28,15
( incl. 21% BTW) 

De Rameh schroefaspakking-vetkoord is de best denkbare afdichting voor o.a. schroefassen en roerkoningen. Deze pakking is gemaakt van 100% zuivere, asbestvrije Rameh vezels, licht gevet met een hoogwaardig vet en gevlochten volgens de Diaplex vlechtwijze. Karakteristieken van Rameh zijn: veroudert niet, blijft elastisch, wordt niet hard, is volumevast, lage wrijvingsweerstand en een lange levensduur.

Maximaal toelaatbare temperatuur is ca. 200°C.

Diameter: 10 mm.

Rameh vetkoord-glandkoord is ontworpen met het oog op montagegemak.

Door de profielmaat iets kleiner dan de nominale maat te kalanderen, kan het profiel na vorming van de ring nog steeds met relatief gemak in de stopbuskamer worden geschoven.Verwijder eerst alle oude pakkingen/vetkoord en maak de ruimte schoon voor u nieuw vetkoord plaatst.

Snij het vetkoord aan de uiteinden schuin af zodat een groter sluitings oppervlak wordt gecreerd.

verspring met de sluitingen van de ringen, bijvoorbeeld 1 ring met sluiting aan bovenzijde 1 ring met sluiting onderaan en 1 ring met sluiting halverwege.

Om rafelen van de randen na het snijden van het vetkoord te voorkomen kunt u de te snijden plaatsen tijdelijk afdekken met plakband om zo een goede scherpe snede te kunnen maken.

Draai na plaatsen vat het nieuwe vetkoord de moeren van de pakkingdrukker met de hand vast.

LET OP!!

Deze prijs is per meter.

Rameh glandkoord-vetkoord-stopbuspakking-schroefaskoord.

Rameh vetkoord-schroefaspakking 10mm EX.66440.B Rameh vetkoord-schroefaspakking 10mm EX.66440.B